Προμήθειες - Διαγωνισμοί

Το ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.), Ν.Π.Ι.Δ., ενδιαφέρεται για την προμήθεια αναλωσίμων για τα Ιατρεία και το Μικροβιολογικό Εργαστήριο που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη.

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.), Ν.Π.Ι.Δ., ενδιαφέρεται για την προμήθεια αεροπορικών εισιτηρίων εξωτερικού, για τις διαδρομές και τις ημερομηνίες που αναγράφονται στον συνημμένο πίνακα, καθώς και για την προμήθεια αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού, τα οποία αφορούν σε μετακινήσεις κατασκηνωτών για το χρονικό διάστημα από...

Tο ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.), Ν.Π.Ι.Δ., ενδιαφέρεται για τη μίσθωση πούλμαν από 21.6.2017 έως και 27.8.2017 για τις μετακινήσεις κατασκηνωτών στην κατασκήνωσή του στον ΔΙΟΝΥΣΟ ΑΤΤΙΚΗΣ και από 21.6.2017 έως και 4.8.2017 στις κατασκηνώσεις του στη ΣΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και τη ΛΟΥΤΣΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, σύμφωνα με τους συνημμένους...

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.), Ν.Π.Ι.Δ., ενδιαφέρεται για την ανάθεση σε συνεργείο καθαριότητας του καθαρισμού της κατασκήνωσης στον Διόνυσο Αττικής, για το χρονικό διάστημα από 9.6.2017 έως και 29.8.2017.

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.), Ν.Π.Ι.Δ., ενδιαφέρεται για την προμήθεια έντυπου υλικού και προκηρύσσει διαγωνισμό με κλειστές οικονομικές και τεχνικές προσφορές.

Το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.), Ν.Π.Ι.Δ., ενδιαφέρεται για την αγοράδύο (2) αναπνευστήρων & πέντε (5) monitor ζωτικών λειτουργιών και προκηρύσσει διαγωνισμό με κλειστές οικονομικές και τεχνικές προσφορές.